دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
تعداد مقالات: 3
تاثیر فیلم و پوشش کیتوزان با بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت فیلههای ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) نگهداری شده در دمای ºC4
دوره 15، شماره 5 ، آذر و دی 1398، ، صفحه 597-611
چکیده
در این مطالعه اثر فیلم و پوشش کیتوزان تحت شرایط بستهبندی در خلاء و بستهبندی در اتمسفر بر کیفیت فیله ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) طی نگهداری در یخچال به مدت 12 روز مورد بررسی قرار گرفت. محلول کیتوزان با حل کردن 2% وزنی/ حجمی کیتوزان در اسید استیک 1% حجمی/ حجمی بهدست آمد. فیلههای ماهی بهوسیله فیلم و پوشش کیتوزان تیمار و سپس بستهبندی ... بیشترتأثیر ترکیبی بستهبندی تحت خلاء و عصاره چای سبز بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) طی نگهداری در یخچال
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 533-542
چکیده
در پژوهش حاضر تأثیر بستهبندی تحت خلاء بر تغییرات کیفی ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) نگهداریشده با و بدون عصاره چای سبز (1 گرمبرلیتر، عصاره چای سبز) در طی نگهداری در یخچال (ºC 1±4) بهمدت 10 روز مورد مطالعه قرار گرفت. آزمونهای میکروبی (بار باکتریایی کل و سرمادوست) بیانگر تأثیر ضدمیکروبی عصاره چای سبز بود. آزمونهای شاخص اکسیداسیون ... بیشترتاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید، فلزات سنگین (نیکل، کروم، کبالت، کادمیوم، سرب) و خواص حسی ماهی آمور (Ctenopharyngodonidella)
دوره 12، شماره 5 ، آذر و دی 1395، ، صفحه 630-638