تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور
1. تولید و بررسی خصوصیات کیک اسفنجی تولید شده با شیره انگور

بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی

دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 415-425

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.43529

چکیده
  شیره انگور منبع شیرین‌کننده طبیعی است که از تغلیظ آبمیوه به حدود غلظت 70درصد مواد جامد محلول بدست می‌آید. در این مطالعه چهار سطح متفاوت شیره انگور (0، 20، 40، 60٪جایگزینی شکر با شیره انگور) در فرمولاسیون ...  بیشتر