بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بسته‌بندی برمیزان آب‌اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری
1. بررسی اثرات فرمولاسیون، نوع پوشش و شرایط بسته‌بندی برمیزان آب‌اندازی ژامبون گوشت و مرغ طی دوره نگهداری

اسماعیل خزایی؛ میرخلیل ‍پیروزی فرد؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآبادی

دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 251-269

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.73671

چکیده
  انواع  سوسیس و کالباس در بسته‌بندی‌های تحت خلاء از جمله فرآورده‌های گوشتی هستند که به‌دلیل تنوع، راحتی در مصرف و اقتصادی بودن رایج می‌باشند. مهمترین مشکل عمده تولید، نگهداری و فروش این نوع فراورده‌های ...  بیشتر
تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo)
2. تأثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی سرخ کرده برش‌های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo)

نینا دلیری؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

دوره 11، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1394، ، صفحه 48-55

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v11i1.43950

چکیده
  در این پژوهش تأثیر پیش تیمارهای قبل از فرآیند (آنزیم بری)، نوع روغن، دما و زمان فرآیند بر میزان دفع رطوبت، میزان جذب روغن، عدد پراکسید و عدد اسیدی برش های کدو مسمایی (L .Cucurbita pepo) طی فرآیند سرخ کردن عمیق مورد ...  بیشتر