بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف
1. بررسی تأثیر فرایند هیدروترمال بر خواص رئولوژیکی بتاگلوکان یولاف

اعظم ستاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی پاکدین پاریزی

دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 271-286

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.82524

چکیده
  بتاگلوکان یک پلی‌ساکارید خطی، بدون انشعاب، غیرنشاسته‌ای و محلول در آب است که در دیواره سلولی غلات به‌ویژه یولاف وجود دارد. با توجه به تأثیر فعالیت آنزیمی بر پایداری لیپیدهای یولاف لازم است که این آنزیم‌ها ...  بیشتر
بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ
2. بهینه‌سازی فرمولاسیون خامه شیرین کم‌کالری با استفاده از روش سطح پاسخ

سیده فرشته حسینی؛ زینب رفتنی امیری

دوره 14، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1397، ، صفحه 87-100

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.70033

چکیده
  در این تحقیق، تأثیر استویا (04/0-0 درصد وزنی) به‌عنوان جایگزین ساکارز، کنسانتره پروتئینی شیر (4-0 درصد وزنی) و نشاسته اصلاح‌شده ذرت مومی (3-0 درصد وزنی) به‌عنوان جایگزین‌های چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ...  بیشتر
اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری
3. اثر آنزیم لاکتاز بر ویژگی حسی و میزان شکر در فرمولاسیون نوشیدنی آب ماست در شرایط نگهداری

زینب رفتنی امیری؛ محمد اعزازی

دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 485-493

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v14i4.66350

چکیده
  آب ماست اسیدی حاصل از فرآیند تغلیظ ماست چکیده به‌واسطه دارا بودن املاح و بقایای پروتئینی سودمند می‌تواند در فرمولاسیون نوشیدنی‌های میوه‌ای به‌کار گرفته شود. به‌منظور بررسی اثر آنزیم لاکتاز بر کاهش ...  بیشتر
تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن
4. تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین برخی خصوصیات عملکردی آن

سروناز اوصیا؛ زینب رفتنی امیری

دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 39-47

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.57744

چکیده
  ترکیبات شیمیایی آرد دانه لوبیا عروس (Phaseolus Vulgaris var aroos beans) که یکی از ارقام لوبیاست اندازه‌گیری شد. ایزوله پروتئین آن با استخراج قلیایی در 5/9=pH و ترسیب اسیدی در 5/4=pH بدست آمد. برخی خصوصیات عملکردی آن شامل ...  بیشتر
بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی
5. بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی

الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 503-516

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.51210

چکیده
  نگرانی از ایمنی آنتی‌اکسیدان‌های سنتزی به تحقیقات گسترده‌ای درباره گیاهان که منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی هستند منجر شد. میوه انجیر حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فنولی، فلاوونوئیدی و آنتوسیانین‌ها ...  بیشتر
اثر حلال‌های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته
6. اثر حلال‌های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته

فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 517-527

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.53710

چکیده
  میوه زغال اخته به دلیل داشتن ترکیبات ارزشمند فراوانی مانند ترکیبات فنولی، منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی است و می‌تواند به‌عنوان گیاه دارویی در درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گیرد. ...  بیشتر
مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران
7. مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران

محمد دولت‌آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل‌زاده‌کناری

دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 273-281

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.46320

چکیده
  در این پژوهش، تاثیر سه منطقه شاهرود، بندر گز و هزار جریب از شمال ایران و سه روش استخراج غرقابی، ماکروویو و اولتراسوند در چهار زمان مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنولی استخراجی و خواص آنتی‌اکسیدانی ...  بیشتر
استخراج و ویژگی‌های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی
8. استخراج و ویژگی‌های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی

عاطفه رضایی زاده؛ زینب رفتنی امیری

دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 322-332

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.48995

چکیده
  در صنایع غذایی از ژلاتین به‌عنوان جایگزین چربی، به‎منظور بهبود الاستیسیته و قوام، شفاف‌سازی آب‌میوه، در تهیه ژله، شکلات، فیلم‌های خوراکی و غیره استفاده می‌شود. در این پژوهش، ژلاتین از پای مرغ به ...  بیشتر
اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر
9. اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر

الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب امیری رفتنی

دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، ، صفحه 758-769

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i6.51760

چکیده
  اخیرا استخراج آب زیر بحرانی (SWE) به عنوان یک تکنولوژی سبز برای استخراج ترکیبات زیست فعال گیاهان شناخته شده است. در این مطالعه، استخراج آب زیر بحرانی، استخراج به کمک اولتراسوند (UAE) و استخراج حلالی همزنی ...  بیشتر
استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب گلابی
10. استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش‌بینی هدایت حرارتی آب گلابی

زینب امیری رفتنی؛ هنگامه درزی اربابی

دوره 11، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1394، ، صفحه 770-778

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i6.50308

چکیده
  هدایت حرارتی، یکی از ویژگی های مهم آب میوه ها برای پیش بینی ضرایب انتقال جرم وحرارت و هم چنین طراحی تجهیزات انتقال جرم و حرارت در صنعت آب میوه می باشد. شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی هدایت حرارتی آب گلابی ...  بیشتر
اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه ای بر زرد، ماری و فیشمی
11. اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه ای بر زرد، ماری و فیشمی

رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

دوره 9، شماره 4 ، زمستان 1392

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v9i4.31333

چکیده
  در این پژوهش اثر تیمار حرارتی در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 8 ساعت بر تغییرات شیمیایی، شاخص های کیفی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر 3 رقم رایج ایرانی (زرد، ماری و فیشمی) مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ...  بیشتر