بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی
1. بهینه‌سازی تولید نانوامولسیون اسانس پونه کوهی ایرانی حاوی اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از روش امولسیفیکاسیون خودبه‌خودی

نسرین فرجی؛ محمد علیزاده؛ هادی الماسی؛ سجاد پیرسا؛ سهیلا فرجی

دوره 17، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1400، ، صفحه 143-172

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v17i2.84721

چکیده
  اخیرا استفاده از روش‌های کم انرژی به‌دلیل عدم نیاز به تجهیزات گران قیمت و سهولت تولید بسیار رواج یافته است. در این پژوهش، نانوامولسیون اسیدهای چرب امگا سه با استفاده از اسانس‌ پونه کوهی ایرانی به روش ...  بیشتر
تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا
2. تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا

عیسی جاهد؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالدآباد

دوره 14، شماره 5 ، آذر و دی 1397، ، صفحه 907-927

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v14i5.71229

چکیده
  در پژوهش حاضر به طراحی و تولید یک بسته بندی فعال آنتی‌اکسیدانی/ ضدمیکروبی بر پایه بیوپلیمر کیتوزان پرداخته شد که در آن از نانوفیبرلیگنوسلولز (LCNF) و نانوفیبرسلولز (CNF) در غلظت 4% به‌عنوان تقویت‌کننده ویژگی‌های ...  بیشتر
مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس
3. مطالعه تاثیر غلظت نانو ذرات اصلاح شده رس بر برخی ویژگی های ریزساختاری و فیزیکی نانوکامپوزیت پلی اتیلن ترفتالات/ نانورس

نازیلا دردمه؛ اصغر خسروشاهی؛ هادی الماسی؛ محسن زندی

دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 117-128

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.48411

چکیده
  هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر افزودن نانورس بر خصوصیات مکانیکی، رنگ سنجی و شفافیت فیلم های پلی اتیلن ترفتالات بود. بدین منظور نانوکامپوزیت بر پایه پلی اتیلن ترفتالات حاوی 1%، 3% و 5% وزنی نانورس اصلاح شده ...  بیشتر
Migration of ohmic heating electrode components into a food
4. Migration of ohmic heating electrode components into a food

محسن زندی؛ نازیلا دردمه؛ هادی الماسی

دوره 11، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1394، ، صفحه 273-278

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1394i11.43053

چکیده
  Ohmic heating has an advantage over conventional indirect heating methods because heater (electrode) surfaces temperatures are comparatively lower as heat is generated within bulk fluid. Conventional ohmic heating under typical low frequency alternating current (50 or 60 Hz) could cause hydrogen and oxygen evolution due to electrolysis of water. This process ...  بیشتر