بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت
1. بررسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی مالت

فرناز حاجی اقراری؛ عزیز همایونی راد؛ زینب رحیم زاده ثانی

دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 637-646

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.51604

چکیده
  نوشیدنی مالت بدون الکل در بسیاری از کشورها به‌خصوص کشورهای مسلمان رایج است. در ایران این نوشیدنی بدون مرحله‌ی تخمیر و معمولا از مالت جو تهیه می‌شود. در این پژوهش اثر جایگزینی ساکارز با شیره خرما بر ویژگی‌های ...  بیشتر