خشک کردن همرفتی لایه نازک برگ‌های به لیمو

عنایت الله نقوی؛ صادق ریگی

دوره 12، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1395، ، صفحه 716-729

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v12i6.61049

چکیده
  برگ به‌­لیمو یک افزودنی غذایی طعم­‌زا و همچنین منبع خوبی از ترکیبات با ارزش مانند روغن­‌های فرّار، فلاوونوئیدها و اسیدهای فنلی است. با این­حال، همانند بسیاری از گیاهان معطر دیگر، برگ به‌­لیمو به‌دلیل داشتن محتوای رطوبتی بالا فسادپذیر است. هدف از این کار پژوهشی، مطالعه اثر دمای هوا (45، 55 و 65 درجه سانتی‌گراد) بر روی ویژگی‎های ...  بیشتر