تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی
1. تأثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی

سیده معصومه پورسید؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی

دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 436-445

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.50177

چکیده
  پودر شیر پس‌چرخ به‌علت داشتن خواص عملکردی مناسبی نظیر امولسیون‌کنندگی، جذب آب، ایجاد ویسکوزیته و ژل‌دهی به‌عنوان یک ترکیب ارزشمند در فراورده‌های پختی که نیاز به بافت مناسب و رطوبت مطلوب دارند، مورداستفاده ...  بیشتر