مطالعه امکان تولید برگه موز توسط روش خشک کردن ترکیبی هوای داغ و مایکروویو
1. مطالعه امکان تولید برگه موز توسط روش خشک کردن ترکیبی هوای داغ و مایکروویو

(صفحات 73-86) لیلا زیرجانی (صفحات 73-86) لیلا زیرجانی

دوره 6، شماره 1 ، بهار 1389

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v6i1.4030

چکیده
  نمونه های موز از یک بازار محلی خریداری شدند و در طول انجام آزمایشات در دمای oC 10 - 5 نگه داری می‌شدند. در این تحقیق 36 نمونه در سه تکرار آماده شدند به این صورت که از موزها پس از پوست گیری در سه ضخامت 3، 5 و 10 ...  بیشتر
استخراج عصاره هسته انگور با سیستم‌های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن
2. استخراج عصاره هسته انگور با سیستم‌های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن

(صفحات 1-10) امیر سالاری (صفحات 1-10) امیر سالاری؛ محمدباقر حبیبی نجفی محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش رضا فرهوش؛ سید حسن مرعشی سید حسن مرعشی

دوره 5، شماره 1 ، بهار و تابستان 1388

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v5i1.3392

چکیده
  در این پژوهش عصاره هسته انگور بوسیله شش سیستم حلال استخراج گردید. بازده استخراج، ظرفیت آنتی اکسیدانی و احیا کنندگی، توانایی بدام انداختن رادیکال‌های آزاد، ارزیابی تأثیر آن بر افزایش مقاومت حرارتی و ...  بیشتر
تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده
3. تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده

(صفحات 11-20) مهسا ضیابخش دیلمی (صفحات 11-20) مهسا ضیابخش دیلمی؛ ناصر صداقت؛ فخری شهیدی فخری شهیدی

دوره 5، شماره 1 ، بهار و تابستان 1388

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v5i1.3393

چکیده
  بیسکوئیت فشرده از اختلاط مواد خشک ( آرد گندم، آرد سویا و شکر) با روغن و محلول پیوند دهنده تهیه شده و نمونه‌ها با تکنیک فشرده سازی تولید شدند. سپس نمونه‌ها در آلومینیوم فویل پیچیده و با سه تکنیک بسته بندی ...  بیشتر
بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی
4. بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی

(صفحات 21-27) مریم علی پور (صفحات 21-27) مریم علی پور؛ مهدی کاشانی نژاد مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو یحیی مقصودلو؛ مهدی جعفری مهدی جعفری

دوره 5، شماره 1 ، بهار و تابستان 1388

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v5i1.3394

چکیده
  روز به روز نیاز به تولید اسنک‌های کم چربی رو به افزایش است. روشهای متعددی برای تولید محصولات سرخ شده با چربی کم وجود دارند که یکی از این روشها استفاده از مواد پوشش دهنده می‌باشد. در این تحقیق اثر کاراگینان ...  بیشتر
تولید حشره کش زیستی توسط Bacillus thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته
5. تولید حشره کش زیستی توسط Bacillus thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته

مرضیه موسوی نسب؛ افسانه دهقان افسانه دهقان

دوره 5، شماره 1 ، بهار و تابستان 1388

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v5i1.3395

چکیده
  برای پسابهای خاص به ویژه آنهایی که از کارخانجات مواد غذایی حاصل می‌شوند به فرآوری‌هایی جهت تولید محصولات با ارزش افزوده مانند حشره کش‌های زیستی نیاز می‌باشد. امروزه موفق ترین حشره کشهای زیستی، توسط ...  بیشتر
امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی
6. امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی

(صفحات 37-46) حسن افشاری جویباری (صفحات 37-46) حسن افشاری جویباری؛ عسگر فرحناکی

دوره 5، شماره 1 ، بهار و تابستان 1388

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v5i1.3396

چکیده
  رنگ و ظاهر یک ماده غذائی اولین پارامتر در تشخیص کیفیت آن می‌باشد؛ که امروزه از پارامترهای رنگ سنجی L*a*b* یا CIELab جهت اندازه گیری و گزارش آن استفاده می‌شود. در این پژوهش امکان استفاده از تصویر برداری با دوربین ...  بیشتر
تأثیر مواد شوینده شیمیایی – بیوشیمیایی روی بازیافت شار تراوه در غشاهای پلی سولفون مورد استفاده در اولترافیلتراسیون شیر
7. تأثیر مواد شوینده شیمیایی – بیوشیمیایی روی بازیافت شار تراوه در غشاهای پلی سولفون مورد استفاده در اولترافیلتراسیون شیر

علیرضا صادقیان؛ رضا مسگریان رضا مسگریان

دوره 5، شماره 1 ، بهار و تابستان 1388

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v5i1.3397

چکیده
  امکان استفاده از مواد شیمیایی و بیوشیمیایی جهت شستشوی غشاهای پلی سولفون مورد استفاده در اولترافیلتراسیون شیر، نیاز به بررسی همه جانبه مواد شیمیایی و بیوشیمیایی دارد. با توجه به استفاده روز افزون از ...  بیشتر
بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک
8. بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک

فریده طباطبایی یزدی؛ خلیل بهزاد خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی مصطفی مظاهری تهرانی؛ مصطفی شهیدی نوقابی

دوره 5، شماره 1 ، بهار و تابستان 1388

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v5i1.3398

چکیده
  یکی از مهمترین قسمت های ایجاد فاضلاب و آلودگی کارخانجات قند، آب شستشوی گاز Co2 در کوره های آهک مازوت سوز و پمپ های مرتبط با آن می باشد. مقدار مصرف آب در این بخش در حدود 30 تا 35 درصد وزن چغندر است که از نظر مقدار، ...  بیشتر
تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت
9. تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت

(صفحات 63-74) رضا ابوالقاسمی نجف آبادی (صفحات 63-74) رضا ابوالقاسمی نجف آبادی؛ باقر عمادی؛ محمدحسین آق خانی محمدحسین آق خانی؛ شهرام بیرقی طوسی شهرام بیرقی طوسی

دوره 5، شماره 1 ، بهار و تابستان 1388

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v5i1.3399

چکیده
  بافت میوه‌ در مراحل مختلف رشد و انبارداری تغییر کرده و می توان با بررسی خصوصیات آن، به مرحله رسیدگی میوه دست پیداکرد. امواج فراصوت ضمن عبور از داخل بافت میوه، بسته به نوع بافت و تراکم آن، تضعیف گردیده ...  بیشتر