اثر حلال‌های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته
1. اثر حلال‌های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته

فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

دوره 13، شماره 4 ، مهر و آبان 1396، ، صفحه 517-527

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.53710

چکیده
  میوه زغال اخته به دلیل داشتن ترکیبات ارزشمند فراوانی مانند ترکیبات فنولی، منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی است و می‌تواند به‌عنوان گیاه دارویی در درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گیرد. ...  بیشتر