کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفاف‏سازی آب‏سیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند
1. کاربرد رس سپیولیت ایرانی در شفاف‏سازی آب‏سیب: تغییرات خصوصیات کیفی طی فرایند

مرضیه میرزاآقایی؛ امیرحسین گلی؛ میلاد فتحی

دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 1-16

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i0.53088

چکیده
  در این تحقیق برای اولین بار، عملکرد رس سپیولیت فعال‏شده با اسید در شفاف‏سازی آب‏سیب مورد بررسی قرار گرفت. از روش آماری سطح پاسخ جهت یافتن شرایط بهینه فرایند شفاف‏سازی استفاده شد و میزان کدورت آب‏سیب ...  بیشتر