تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا
1. تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا

عیسی جاهد؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالدآباد

دوره 14، شماره 5 ، آذر و دی 1397، ، صفحه 907-927

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v14i5.71229

چکیده
  در پژوهش حاضر به طراحی و تولید یک بسته بندی فعال آنتی‌اکسیدانی/ ضدمیکروبی بر پایه بیوپلیمر کیتوزان پرداخته شد که در آن از نانوفیبرلیگنوسلولز (LCNF) و نانوفیبرسلولز (CNF) در غلظت 4% به‌عنوان تقویت‌کننده ویژگی‌های ...  بیشتر
شفاف سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین
2. شفاف سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین

مهدی جلالی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ عیسی جاهد

دوره 10، شماره 3 ، پاییز 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i3.38361

چکیده
  در این پژوهش از متدولوژی سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی صاف به منظور بررسی رنگبری و شفاف سازی عصاره خرمای واریته کلوته برای تولید قند مایع بهره گرفته شد. ابتدا مقدار بهینه ی بنتونیت3-1 گرم بر لیتر و ژلاتین 08/0-02/0 ...  بیشتر
تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا
3. تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا

محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدرضا باسامی؛ عیسی جاهد

دوره 10، شماره 2 ، تابستان 1393

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v10i2.37814

چکیده
  ازن امروزه بعنوان یک عامل اکسید کننده قوی که دارای خاصیت ضد میکروبی است شناخته شده است و در صنعت غذا کاربرد زیادی پیدا کرده است و با وجود تحقیقات زیادی که بر روی مواد غذایی انجام شده است هنوز اطلاعات کمی ...  بیشتر