بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.)
1. بررسی ترکیبات فعال زیستی آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.)

فیروزه بذرافکن؛ سهیلا زرین قلمی؛ علی گنجلو

دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 81-92

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.56800

چکیده
  در این پژوهش میزان ویتامین ث، ترکیبات فنل کل (TPC)، فلاونوئید کل (TFC)، آنتوسیانین کل و همچنین ارزیابی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی، آب آلبالو تلخه (White mahaleb L.) مورد بررسی قرار گرفت. میزان ویتامین ث به روش اسپکتروفتومتری، ...  بیشتر