مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه‌ای(اره‌ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام
1. مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه‌ای(اره‌ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام

مریم نقی پورزاده ماهانی؛ محمد حسین آق خانی؛ خلیل بهزاد؛ عباس روحانی

دوره 13، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1396، ، صفحه 191-201

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i1.57153

چکیده
  کیفیت خلال روی عمل اسمز در فرآیند استخراج قند از چغندرقند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. باتوجه به تاثیر لبه تیغه بر پارگی سلول‌های سطح برش، در این مطالعه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و لبه اره‌ای با انجام ...  بیشتر