بررسی اثر روش‌های مختلف نگهداری بر خصوصیات کمّی و کیفی سیب‌زمینی

جعفر نباتی؛ فرشاد ایزدی؛ رضا عباسی؛ فرشید حسنی

دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 195-206

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.57671

چکیده
  سیب‌زمینی از محصولات زراعی محسوب می‌شود که قابلیت نگهداری طولانی‌مدت دارد. نوع بسته‌بندی در کیفیت و طول مدت این نگهداری تأثیر بسزایی دارد. این پژوهش به‌منظور بررسی اثر روش‌های ذخیره‌سازی سیب‌زمینی در سردخانه شامل، نگهداری در جعبه چوبی، کیسه‌های توری، کیسه‌های پلی‌اتیلن سالم، کیسه‌های پلی‌اتیلن پانچ شده و کیسه‌های پلی‌اتیلن ...  بیشتر