دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = پرستو پورعاشوری
تعداد مقالات: 3
استخراج کلاژنهای محلول در اسید و محلول در پپسین از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تعیین ویژگیهای آنها
دوره 18، شماره 5 ، آذر و دی 1401، ، صفحه 740-749
چکیده
کلاژن فراوانترین و مهمترین پروتئین ساختاری در بافت همبند جانوران است که تولید آن اهمیت زیادی در زمینههای پزشکی و دارویی، آرایشی- بهداشتی و غذایی دارد. با توجه به محدودیتهای مذهبی و نیز بیماریهای ... بیشترکیفیت شیمیایی و بارمیکروبی تخم عملآوریشده ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با غلظتهای مختلف آبنمک در طی نگهداری
دوره 14، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1397، ، صفحه 29-40
چکیده
خاویار بهعنوان شناختهشدهترین شکل از محصولات تخم ماهیان است. تخم ماهی بهطور سنتی و رایج در آبنمک اشباع نمکسود میشود. علیرغم اهمیت این محصولات اطلاعات تکنیکی اندکی در مورد ترکیب شیمیایی، ... بیشتراثر افزودن فیبرهای خوراکی گندم و جودوسر برکیفیت و جلوگیری از تغییر شکل میگوی تقلیدی حین فرآیند سرخ کردن عمیق
دوره 14، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1397، ، صفحه 207-217