با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
تهیه پوشش زیستی ضدسودوموناس با قرار دادن لاکتوباسیلوس کازیی ATCC 39392 در ماتریکس‌های سدیم کازئینات و متیل سلولز

هدی قیومی؛ محمد علی نجفی؛ ناصر سلطانی؛ محمد رهنما

دوره 15، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1398، ، صفحه 13-27

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v15i3.69218

چکیده
  لفاف‌های زیست تخریب‌پذیر حاوی باکتری‌های اسید لاکتیک از روش‌های جدید نگهداری مواد غذایی است. در این مطالعه باکتری Lactobacillus casei ATCC 39392 (L. casei 39392)  مستقیما به محلول سازنده لفاف‌های کازئینات سدیم و متیل سلولز به‌صورت جداگانه افزوده گردید، به‌طوریکه لفاف زیستی تهیه شده حاوی CFU/cm2106 بود. خصوصیات مقدار رطوبت، حلالیت در آب،  قابلیت ...  بیشتر

تهیه فیلم‌های آنتی‌لیستریایی متیل‌سلولز، کازئینات سدیم و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی 1608 PTCC

هدی قیومی؛ محمد علی نجفی؛ محمد رهنما؛ ناصر سلطانی

دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 347-357

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.61074

چکیده
  در این تحقیق سعی گردید تا با استفاده از بیوپلیمرهای کازئینات سدیم و متیل سلولز فیلم مناسب جهت کنترل رشد باکتری‌ لیستریا اینوکوا 10799IBRC-M تهیه گردد. بدین منظور باکتری لاکتوباسیلوس ‌کازئی 1608 PTCCبه تعداد CFU/cm2106 مستقیما به محلول سازنده فیلم‌های کازئینات سدیم و متیل سلولز افزوده، سپس در دمای 25 درجه سانتی‌گراد و مدت 24 ساعت خشک شدند. تاثیر ...  بیشتر