تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست
1. تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست

رویا نجات بخش؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 259-272

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.61783

چکیده
  استفاده از برخی افزودنی‌ها نظیر خمیرترش وآنزیم‌ها می‌توانند در بهبود کیفیت نان‌ها بسیار موثر واقع شوند. در تحقیق حاضر تاثیر آنزیم آلفاآمیلاز و خمیرترش لاکتیکی بر خواص کیفی نان‌های تست مورد بررسی ...  بیشتر