تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه
1. تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه

الگا عظیمی؛ محبت محبی؛ رضا فرهوش؛ مهدی سعادتمند طرزجان

دوره 15، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1398، ، صفحه 145-158

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.70907

چکیده
  تشخیص وضعیت انقضا (سالم و تند شده) روغن‌های گیاهی خوراکی به‌خاطر محصولات اولیه و ثانویه اکسیداسیون حائز اهمیت است. بنابراین بررسی کیفیت و سلامت روغن‌های خوراکی بسیار مهم است. بر اساس گزارشات و آزمایشات ...  بیشتر
کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقه‌بندی روغن‌های خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه
2. کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقه‌بندی روغن‌های خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه

الگا عظیمی؛ رضا فرهوش؛ محبت محبی؛ مهدی سعادتمند طرزجان

دوره 14، شماره 4 ، مهر و آبان 1397، ، صفحه 503-516

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i0.63375

چکیده
  روغن‌ها مواد غذایی با ارزشی هستند که علاوه بر تأمین انرژی نقش مهمی در بقای سلامت دارند. بنابراین یافتن روش‌های تشخیص سریع کیفیت روغن‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بینایی کامپیوتر یکی از فناوری‌های ...  بیشتر