بهینه‌سازی خشک کردن خلال‌های سیب‌زمینی با استفاده از پیش‌تیمار اُسمزی و روش سطح پاسخ

ناهید جعفری؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ عبدالرضا محمدی نافچی

دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 355-367

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v15i2.72319

چکیده
  در این تحقیق، تأثیر پیش‌تیمار اسمزی بر ویژگی‌های کیفی و خصوصیات‌ حسی خلال‌های سیب‌زمینی خشک‌شده مورد بررسی قرار گرفت. محتوای رطوبت، ظرفیت بازجذب آب، چروکیدگی، قهوه‌ای شدن، شاخص‌های رنگی و خصوصیات حسی (طعم، رنگ، شکل‌ظاهری، استحکام و پذیرش‌کلی) نمونه‌های سیب‌زمینی پس از فرآیند خشک‌کردن ارزیابی شده و از روش سطح‌پاسخ (RSM) جهت ...  بیشتر