دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = رضوان پوراحمد
تعداد مقالات: 3
اثر الیگوفروکتوز و ریزپوشانی بر زندهمانی لاکتوباسیلوس رامنوزوس و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ژله فراسودمند
دوره 18، شماره 4 ، مهر و آبان 1401، ، صفحه 483-497
چکیده
امروزه با گسترش فرآوردههای پروبیوتیک در بازارهای جهانی، لزوم مطالعه بیشتر در خصوص تولید فرآوردههای جدید حاوی این باکتریها بیشتر آشکار میشود. پروبیوتیکها بهعنوان میکروارگانیسمهای زندهای ... بیشتربررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ
دوره 18، شماره 2 ، خرداد و تیر 1401، ، صفحه 249-263
چکیده
هدف از این پژوهش، بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگیهای کیفی دوغ بود. پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین آب ماست با تریپسین، که با استفاده از RP-HPLC تفکیک (جزء به جزء) ... بیشتربررسی مقدار اسیدهای آلی، ویژگیهای میکروبی و حسی ماست نوشیدنی پروبیوتیک حاوی گلوکز اکسیداز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی کیتوزان
دوره 15، شماره 2 ، خرداد و تیر 1398، ، صفحه 245-255