بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک
1. بررسی اثر پوشش خوراکی و شرایط خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی انجیر خشک

پیوند قلی پور شهرکی؛ محمد فاضل

دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 77-89

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.68897

چکیده
  خشک کردن محصولات کشاورزی همواره یکی از قدیمی‌ترین و بهترین روش‌های ذخیره مواد غذایی است. برای بالا بردن کیفیت انجیر، باید فرایند خشک کردن بهینه‌سازی شود. پوشش‌های خوراکی به‌منظور افزایش کیفیت مواد ...  بیشتر