دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
تعداد مقالات: 4
بهبود ویژگیهای آنتیاکسیدانی و امولسیفایری پروتئینهای هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد
دوره 17، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1400، ، صفحه 137-152
چکیده
هدف این مطالعه استفاده از واکنش میلارد بهعنوان ابزاری برای گلیکوزیلاسیون پروتئینهای هیدرولیزشده حاصل از نخود کاجان (Cajanus cajan) و ارزیابی این اصلاح شیمیایی بر ویژگیهای آنتیاکسیدانی و امولسیفایری بود. ویژگیهای شیمیایی، ترکیب آمینواسیدی و توزیع وزن مولکولی پروتئینهای هیدرولیزشده موردبررسی قرار گرفت. از گلوکز، گالاکتوز و ... بیشتربهینهسازی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و تغذیهای پروتئین نخود کاجان (Cajanus cajan) طی هیدرولیز با آنزیم پپسین به کمک روش سطح پاسخ
دوره 15، شماره 5 ، آذر و دی 1398، ، صفحه 583-596
چکیده
در این پژوهش، از روش سطح پاسخ برای بهینهسازی و مدلسازی شرایط هیدرولیز پروتئینهای نخود کاجان (Cajanus cajan) (لپه) توسط پپسین و تولید پروتئینهای هیدرولیز شده با ویژگیهای آنتیاکسیدانی و تغذیهای استفاده شد. هیدرولیز در نسبت آنزیم به سوبسترا 1، 2 و 3 درصد(وزنی- وزنی)، دماهای 30، 35 و 40 درجه سانتیگراد و زمانهای 2، 5/3 و 5 ساعت انجام، و توانایی ... بیشترویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژنهای غذایی
دوره 12، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1395، ، صفحه 382-387
چکیده
هدف از انجام این تحقیق، مطالعه فعالیت ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن پوست گوجهفرنگی در برابر Pseudomonas aeruginosa، Escherichia coli، Staphylococcus ureuse، Salmonella typhi ، L. monocytogenes ، Bacillus cereus، Bacillus licheniformis بود. الئورزین از پوست گوجهفرنگی استخراج شد. مقدار لیکوپن با اسپکتروفتومتر اندازهگیری شد. اولئورزین حاوی g100/mg 2321 لیکوپن، بهروش رقیقسازی میکرو، از غلظت ... بیشتربررسی برهمکنش آنتیاکسیدانی ترکیب عصارههای چای سبز و رزماری
دوره 10، شماره 3 ، مهر 1393