امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
1. امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

نفیسه رواتاب؛ سیمین اسداللهی؛ محمد رضا اسحاقی

دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 107-120

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.71406

چکیده
  شکلات شیری یکی از پرمصرف‌ترین شکلات‌هایی است که ترکیبات اصلی آن شامل پودرکاکائو، شکر، کره‌کاکائو و پودر شیر خشک می‌باشد. هدف از تحقیق حاضر این است که با استفاده از پودر دانه بزرک به‌عنوان جایگزین ...  بیشتر