بررسی تاثیر برشته کردن و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی طی دوره نگهداری
1. بررسی تاثیر برشته کردن و بسته بندی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی طی دوره نگهداری

سارا انصاری؛ مریم السادات ناظمی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v17i5.85962

چکیده
  در این تحقیق تأثیر برشته کردن در دما (50، 100 و 200 درجه سانتی­گراد) و زمان های مختلف (30، 45 و 60 دقیقه) و همچنین وجود/عدم وجود گاز ازت در دو نوع بسته­بندی پلی­اتیلن و OPP-CPP (پلی پروپیلن خطی شده/ پلی پروپیلن ...  بیشتر
استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن
2. استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن

سارا کرم زاده؛ سارا انصاری

دوره 15، شماره 5 ، آذر و دی 1398، ، صفحه 649-665

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i1.76467

چکیده
  در این پژوهش از روش سطح پاسخ و طرح باکس- بنکن برای بهینه­سازی شرایط استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین حاصل از پوست بادنجان استفاده شد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی مورد بررسی قرار گرفت. فاکتورهای ...  بیشتر
اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا
3. اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا

فرشته غلامی؛ سارا انصاری

دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 133-144

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.72043

چکیده
  در این تحقیق، برشته کردن دانه‌های سویا به دو روش آون و مادون قرمز انجام شد و از روش سطح پاسخ به‌منظور بررسی اثر هر یک از فرایندهای مذکور بر میزان رطوبت، ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، سفتی و تغییرات ...  بیشتر