اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری
1. اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری

ندا درخشان؛ علی اکبر شکوهیان؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 159-170

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.72680

چکیده
  استفاده از ترکیبات طبیعی جهت حفظ سلامتی انسان و امنیت غذایی، به‌عنوان نگهدارنده ﻣﺤﺼﻮﻻت غذایی روبه گسترش اﺳﺖ. هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی امکان استفاده از پوشش پوترسین در چهار سطح (صفر و 2، 4، 6 میلی­مولار)، ...  بیشتر