دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
تعداد مقالات: 3
سینبیوتیکها بهعنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی
دوره 18، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1401، ، صفحه 127-139
چکیده
استفاده از آنتیبیوتیکها در پرورش دام بهویژه طیور منجر به افزایش مقاومت آنتیبیوتیکی و اختلالات انسانی میشود. بنابراین، پژوهشگران به دنبال یک جایگزین خوب برای بهبود تعادل میکروبی روده، عملکرد رشد و کیفیت گوشت دام هستند. مطالعه حاضر با هدف بررسی تأثیر جیرههای حاوی سطوح مختلف (صفر، 90 و 100 درصد) پروبیوتیک فرماکتو (F)، پریبیوتیک ... بیشتراصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی بهمنظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن
دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 117-129
چکیده
واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی (مایلارد) بهطور گستردهای جهت بهبود ویژگیهای بیولوژیکی و عملکردی پروتئینها و پلیساکاریدها استفاده شده است. در این پژوهش، پریبیوتیک اینولین و قندهای پیشساز آن (گلوکز و فروکتوز) از طریق واکنش مایلارد با کیتوزان گلیکوزیله گردید. تغییرات pH، محصولات حد واسط و نهایی، تغییرات ساختاری، ظرفیت ... بیشترتأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا
دوره 12، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1395، ، صفحه 371-381