بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا
1. بررسی اهمیت حلال در تخلیص آبی اجسام روغنی از دانه کلزا

فاطمه سعادت؛ سید هادی رضوی؛ هوشنگ علیزاده

دوره 15، شماره 5 ، آذر و دی 1398، ، صفحه 577-582

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v15i4.76637

چکیده
  گیاهان روغنی انرژی را به شکل لیپیدهای خنثی در اندامک‌هایی به نام اجسام روغنی (Oil Body) ذخیره می‏کنند. این اندامک‏ها تری اسیل گلیسرول را تا زمان جوانه‌زنی در شرایط و تنش‏های مختلف محیطی حفظ می‏کنند. در ...  بیشتر