توسعه مدل پیشگو به‌منظور تعیین سفتی میوه
1. توسعه مدل پیشگو به‌منظور تعیین سفتی میوه "به" به کمک برنامه‌نویسی ژنتیک و شبکه عصبی در خلال انبارمانی

شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مختار حیدری

دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 655-667

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i5.82809

چکیده
  استحکام محصولات یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در میزان بازارپسندی و همچنین تعیین کیفیت میوه‌ها به‌خصوص "به" می­باشد. لذا در پژوهش حاضر پس از تعیین مجموعه‌ای از تغییرات فیزیکی و شیمیایی میوه، پاسخ صوتی ...  بیشتر
پیش‌بینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی
2. پیش‌بینی پذیرش کلی میوه موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و مدل رگرسیون فرآیند گاوسی در خلال انبارمانی

شیما نصیری؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ مریم نداف زاده

دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 171-191

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.79904

چکیده
  توسعه نقاط قهوه‌ای رنگ تأثیر قابل توجهی بر بافت، رنگ و طعم میوه موز دارد به‌طوری که ظهور این لکه‌ها کیفیت میوه را کاهش داده و بازارپسندی آن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. در این پژوهش تغییرات مجموعه‌ای از ...  بیشتر