بهینه‌‏یابی فرمول نان حجیم حاوی صمغ‌های فارسی و ریحان
1. بهینه‌‏یابی فرمول نان حجیم حاوی صمغ‌های فارسی و ریحان

مسعود حفیظ؛ زهرا شیخ الاسلامی

دوره 16، شماره 4 ، مهر و آبان 1399، ، صفحه 395-408

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i4.81014

چکیده
  امروزه استفاده از صمغ‌های بومی در فرآورده‌های غلات با هدف بهبود کیفیت رو به افزایش است. در این تحقیق، اثر دو نوع صمغ فارسی و ریحان در سطوح صفر تا یک درصد با کمک طرح مرکب مرکزی بر پارامترهای فعالیت آبی، ...  بیشتر