دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
نویسنده = محمد حجتی
تعداد مقالات: 7
بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی
دوره 18، شماره 4 ، مهر و آبان 1401، ، صفحه 415-426
چکیده
امروزه به دلیل اثرات سمی آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدمیکروبی سنتزی تمایل به استفاده از عصارهها و اسانسها افزایش یافته است. از اینرو در این پژوهش میزان فنول و فلاونوئید کل عصاره آبی گیاه شنبلیله، ... بیشتربررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زندهمانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی
دوره 17، شماره 4 ، مهر و آبان 1400، ، صفحه 533-541
چکیده
پروبیوتیکها، مکملهای غذایی و میکروارگانیسمهای زندهای هستند که در صورت مصرف، اثرات مفیدی بر سلامتی میزبان ایجاد میکنند. از جمله اثرات سلامتبخش آنها میتوان به متعادل کردن میکروفلور ... بیشتربررسی اثر افزودن آرد قسمتهای مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگیهای کیک اسفنجی بدون گلوتن
دوره 17، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1400، ، صفحه 69-81
چکیده
بیماری سلیاک نوعی بیماری خودایمنی گوارشی است که در اثر مصرف پروتئین گلوتن ایجاد میشود و تنها راه درمان این بیماری، استفاده از رژیم غذایی بدون گلوتن میباشد. امروزه بهواسطه توجه و علاقه مصرفکنندگان ... بیشتربررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و متانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بنسرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro”
دوره 17، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1400، ، صفحه 83-91
چکیده
در این پژوهش، عصاره گیاه بنسرخ با استفاده از حلالهای متانول و آب و بهکمک روش ماسراسیون استخراج شد. راندمان استخراج، ترکیبات فنول کل، فعالیت آنتیاکسیدانی (بر پایه مهار رادیکالهای 2 و 2-دیفنیل ... بیشترتعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگیهای ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسمهای بیماریزا
دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 221-233
چکیده
در طب سنتی ایران از دانههای گشنیز بهطور گسترده بهمنظور درمان بیماری استفاده میشود. هدف از این پژوهش، شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی و بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بود. ... بیشترتأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار
دوره 15، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1398، ، صفحه 211-221
چکیده
بهبود ارزش تغذیهای اسنکها بهعنوان یکی از مهمترین و پرمصرفترین میان وعدهها در دنیا، امری ضروری میباشد. بنابراین هدف از این پژوهش، بررسی تأثیر افزودن پودر هسته انار (8/11 درصد) بهعنوان منبع ... بیشترارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس استخراجشده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخکردنی
دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 631-642