تهیه و فرمولاسیون کره نیم چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون های حاوی امگا 3
1. تهیه و فرمولاسیون کره نیم چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون های حاوی امگا 3

شقایق میراحسان پذیر؛ مریم قراچورلو؛ غلامحسن اسدی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v17i5.88211

چکیده
  امروزه غنی سازی به عنوان یکی از بخش های مهم در صنایع غذایی محسوب می شود. هدف از این تحقیق غنی سازی کره اسپرید نیم چرب با امگا 3 با روش میکروامولسیون سازی امولسیفیکاسیون/ژلاسیون می باشد. میکروامولسیون های ...  بیشتر
ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایش‌یافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا
2. ارزیابی عملکرد خاک رنگبر حاوی مقادیر افزایش‌یافته اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سویا

بهاره خلیق؛ مریم قراچورلو؛ پیمانه قاسمی افشار

دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 541-553

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i5.82266

چکیده
  ناخالصی‌های روغن و ترکیبات رنگی موجود در آن با استفاده از یک جاذب و طی فرآیند رنگبری از روغن خارج می‌شوند. در این تحقیق مقادیر مختلفی از اکسید آلومینیوم و منیزیم به خاک رنگبر تجاری افزوده شد. سپس فعال‌سازی ...  بیشتر