آیا اندیس پراکسید شاخص استاندارد خوبی در ارزیابی اکسیداسیون لیپیدی کرۀ بادام‌زمینی است؟
1. آیا اندیس پراکسید شاخص استاندارد خوبی در ارزیابی اکسیداسیون لیپیدی کرۀ بادام‌زمینی است؟

مریم رواقی؛ آزاده خدابخشیان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v17i5.83815

چکیده
  بادام‌زمینی به عنوان یک منبع غنی از چربی، مستعد تغییرات ناشی از اکسیداسیون است. در استاندارد ملی ایران تنها اندازه‌گیری اندیس پراکسید جهت بررسی وضعیت اکسیداسیون نمونه‌ها لحاظ شده است. گرچه روند اکسایش ...  بیشتر