طبقه‌بندی توت‌فرنگی رقم پاروس با ترکیب تکنیک پردازش تصویر و روش‌های هوشمند

فرهاد فاتحی؛ هادی صمیمی اخیجهانی

دوره 16، شماره 6 ، بهمن و اسفند 1399، ، صفحه 87-99

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v17i3.84187

چکیده
  امروزه در کشاورزی مدرن ترکیبی از تکنیک‌­های پردازش تصویر و روش‌­های هوشمند برای جایگزینی ماشین‌­های هوشمند به‌جای انسان استفاده می‌­شود. در این مطالعه از روش پردازش تصویر مصنوعی و شبکه عصبی مصنوعی (ANN) برای طبقه‌­بندی میوه توت­‌فرنگی رقم پاروس استفاده شده است. در گام اول این میوه توسط یک متخصص به شش کلاس طبقه‌بندی شد ...  بیشتر

خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم پاروس (Paros Variety) در طبقات مختلف

فرهاد فاتحی؛ اصغر محمودی؛ عادل حسین‌پور؛ هادی صمیمی اخیجهانی

دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 17-27

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.79568

چکیده
  به‌منظور طراحی و ساخت مکانیزم ­های پس از برداشت و جهت طبقه ­بندی محصولات کشاورزی، داشتن اطلاعات جامع در مورد برخی خصوصیات فیزیکی، مکانیکی، شیمیایی و ارتباط بین آن­ها برای محصول ضروری می­باشد. تاکنون هیچ­گونه بررسی در مورد ویژگی­های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی توت­فرنگی رقم پاروس انجام نشده است. در این پژوهش، توت­فرنگی ...  بیشتر