اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29
1. اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29

هادی تناور؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد امین مهرنیا

دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 643-653

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v16i5.84722

چکیده
  گیاه پونه با نام علمی Mentha pulegium متعلق به خانواده نعناعیان است. در این پژوهش پس از استخراج اسانس به روش تقطیر با آب، ترکیبات شیمیایی اسانس با استفاده از دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف‌سنج جرمی شناسایی ...  بیشتر