درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی به کمک تصاویر RGB و دودویی
1. درجه‌بندی کیفی انگور پوشش‌دهی شده با امولسیون صمغ فارسی و روغن شاهدانه بر اساس صدمات سطحی به کمک تصاویر RGB و دودویی

محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی‌مکر؛ ابوالفضل قره‌باغی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v18i1.88305

چکیده
  در پژوهش حاضر روش‌ جدیدی بر مبنای دو الگوریتم دودویی و RGB با هدف محاسبه میزان صدمات سطحی به‌طور خودکار و انجام درجه‌بندی کیفی ایجاد گردید. برای ارزیابی عملکرد الگوریتم‌های پیشنهادی، تاثیر  پوشش ...  بیشتر
کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری
2. کاربرد منطق فازی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی جهت پیش‌بینی تغییرات فیزیکی‌ و شیمیایی و طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دار طی مدت نگه‌داری

محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ نرگس نیکومنش؛ نگار مرادی

دوره 17، شماره 2 ، خرداد و تیر 1400، ، صفحه 339-351

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.2020.39277

چکیده
  در پژوهش حاضر با بهره‌گیری از منطق فازی و با کمک روش حداکثری- حداقلی ممدانی و یکی از توابع عضویت مثلثی، گوسی و ذوزنقه‌ای برای طبقه‌بندی کیفی لیموشیرین پوشش‌دهی‌شده با بهره‌گیری از دو الگوریتم، یکی ...  بیشتر