پایداری فعالیت آنتی اکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH
1. پایداری فعالیت آنتی اکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH

رکسانا علیزاده فیروزه؛ مهتا میرزایی؛ وجیهه فدایی نوغانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v18i1.87854

چکیده
  پپتیدهای زیست فعال اجزاء پروتئینی خاص و دارای 20-2 اسید آمینه هستند که بر اساس نوع اسیدهای آمینه و توالی آنها دارای فعالیت­های زیستی متفاوتی می­باشند. یکی از چالش­های مهم در استفاده از پپتیدها در ...  بیشتر