اثر تخمیر بوسیله دو باکتری لاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کینوا
1. اثر تخمیر بوسیله دو باکتری لاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کینوا

مهتا میرزایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v17i5.88370

چکیده
  فعالیت پروتئولیتیک باکتری های تخمیر کننده می­تواند منجر به تولید پپتیدهای زیست فعال با فعالیت­ های آنتی­ اکسیدانی، ضدفشارخون، ضد دیابت و غیره  گردد. در این پژوهش اثر تخمیر بوسیله دو باکتری لاکتوباسیلوس ...  بیشتر
پایداری فعالیت آنتی اکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH
2. پایداری فعالیت آنتی اکسیدانی محصول هیدرولیز پروتئین عدس در برابر تیمارهای حرارتی و pH

رکسانا علیزاده فیروزه؛ مهتا میرزایی؛ وجیهه فدایی نوغانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v18i1.87854

چکیده
  پپتیدهای زیست فعال اجزاء پروتئینی خاص و دارای 20-2 اسید آمینه هستند که بر اساس نوع اسیدهای آمینه و توالی آنها دارای فعالیت­های زیستی متفاوتی می­باشند. یکی از چالش­های مهم در استفاده از پپتیدها در ...  بیشتر