فعالیت آنتی اکسیدانی اولئورزین لیکوپن , و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی
1. فعالیت آنتی اکسیدانی اولئورزین لیکوپن , و کلروفیل و پایداری فنولی عصاره زرشک در فرمولاسیون کیک فنجانی

آزاده رنجبر ندامانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 دی 1399

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.2020.39667.0

چکیده
  The application of natural ingredients in food formulations plays a key role in public health. The application of natural colorants is helpful in human health. Most of the natural colorants have additional roles such as antioxidant or antimicrobial activities. Natural colorants in foods especially in cake formulations, make an attractive view for Childs. In this ...  بیشتر