بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی های شیمیایی سس مایونز
1. بررسی اثر سینرژیستی عصاره سماق و فسفاتیدیل اتانول آمین بر ویژگی های شیمیایی سس مایونز

زینب ابرچایی؛ علیرضا رحمن؛ مریم فهیم دانش

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آذر 1399

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.2020.40122.0

چکیده
  گیاه سماق به علت دارا بودن ترکیب‌های فنولی، قدرت ضد اکسندگی قوی و نیز خاصیت ضدمیکروبی می­تواند به عنوان یکی از افزودنی­های مطرح در صنعت غذا استفاده شود. در این تحقیق عصاره سماق با مقادیر 5/0 ، 1 و 5/1 ...  بیشتر