تهیه و فرمولاسیون کره نیم چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون های حاوی امگا 3
1. تهیه و فرمولاسیون کره نیم چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون های حاوی امگا 3

شقایق میراحسان پذیر؛ مریم قراچورلو؛ غلامحسن اسدی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1400

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v17i5.88211

چکیده
  امروزه غنی سازی به عنوان یکی از بخش های مهم در صنایع غذایی محسوب می شود. هدف از این تحقیق غنی سازی کره اسپرید نیم چرب با امگا 3 با روش میکروامولسیون سازی امولسیفیکاسیون/ژلاسیون می باشد. میکروامولسیون های ...  بیشتر