فناوری مواد غذایی
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کم‌چرب تولید شده توسط مالتودکسترین

مریم خسروانی؛ سید معین نظری؛ غلامحسن اسدی

دوره 20، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1403، ، صفحه 75-83

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.76773.1172

چکیده
  استفاده از جایگزین‌های چربی در محصولات غذائی، از جمله فرآورده‌های گوشتی، رشد روز افزونی دارد، لذا مالتودکسترین برای کاهش میزان چربی در فرمولاسیون سوسیس آلمانی در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور از سطوح 0، 6، 12 و 18 درصد جایگزینی مالتودکسترین با چربی در فرمولاسیون سوسیس آلمانی استفاده شد و خواص شیمیایی و خواص حسی آن مورد ...  بیشتر

شیمی مواد غذایی
تهیه و فرمولاسیون کره نیم‌چرب اسپرید عملگرا با میکروامولسیون‌های حاوی امگا 3

شقایق میراحسان پذیر؛ مریم قراچورلو؛ غلامحسن اسدی

دوره 17، شماره 5 ، آذر و دی 1400، ، صفحه 905-918

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v17i5.88211

چکیده
  امروزه غنی‌سازی به‌عنوان یکی از بخش‌های مهم در صنایع غذایی محسوب می‌شود. هدف از این تحقیق غنی‌سازی کره اسپرید نیم‌چرب با امگا 3 با روش میکروامولسیون‌سازی امولسیفیکاسیون/ژلاسیون می‌باشد. میکروامولسیون‌های حاوی امگا 3 پس از تهیه و فرمولاسیون با غلظت‌های 400، 500، 600 و 700 میلی‌­گرم امگا 3 از نظر سایز، اندازه ذرات، میزان به‌دام‌اندازی ...  بیشتر

تأثیر سازگارکننده‌های مالئیک انیدرید پلی‌اتیلن و پلی‌اتیلن گلیکول بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت کاه گندم/پلی‌اتیلن

مرجان حاجی باقر نائینی؛ بهجت تاج الدین؛ غلامحسن اسدی؛ بابک غیاثی طرزی

دوره 12، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1395، ، صفحه 98-108

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1395i1.34157

چکیده
  در این پژوهش، تأثیر دو سازگارکنندة مالئیک انیدرید پلی‌­اتیلن (MAPE) و پلی­‌اتیلن گلیکول (PEG ) بر ویژگی­‌های مکانیکی (خمشی و کششی) و فیزیکی (زیست‌تخریب‌پذیری و جذب آب) کامپوزیت طبیعی ساخته‌شده از 50% پلی‌­اتیلن با دانسیته پایین و 40% آرد کاه گندم موردبررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تأثیر نوع سازگارکننده بر ویژگی­‌های فیزیکی ...  بیشتر

تعیین طول زنجیره پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زرد باله با آنزیم نیوتراز

بهاره داورنیا؛ علی معتمدزادگان؛ غلامحسن اسدی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ محمودرضا اویسی پور

دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v8i2.17272

چکیده
  هیدرولیز آنزیمی ماهی تون زرد باله (Thunnus Albacares ) با بکارگیری آنزیم نیوتراز توسط روش RSM 6 با استفاده از طرح فاکتوریل (CCD) مورد مطالعه قرار گرفت. طول زنجیره پپتیدی (PCL)7 به عنوان سطح پاسخ به شرایط هیدرولیز (فعالیت آنزیمی، دما، زمان) برآورد شد. .ضریب رگرسیون 84/0=2 Rبرای طول زنجیره پپتیدی در مدل ریاضی پیش‌بینی کرد که 84 درصد تغییر در میزان مطالعه ...  بیشتر

بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با دو نوع شیرین کننده رژیمی بر خصوصیات بافتی و ریز ساختار گز

زهرا امام جمعه؛ رسول قاهری؛ غلامحسن اسدی

دوره 6، شماره 2 ، تیر 1389

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v6i2.7823

چکیده
  در این تحقیق به بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با شیرین کننده های رژیمی بر خواص فیزیکی محصول گز پرداخته شد. در این بررسی شیرین کننده های رژیمی سوربیتول و ایزومالت بجای گلوکز و شکر در تولید گز رژیمی استفاده شده، بررسی بافت گز توسط دستگاه بافت سنج اینسترون و مشاهده ریز ساختار با استفاده از میکروسکوپ الکترونی انجام گرفت، نتایج ارزیابی ...  بیشتر