بررسی خصوصیات هم افزایی و هم ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر
1. بررسی خصوصیات هم افزایی و هم ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر

ساناز فلاح تفتی زاده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1399

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.2021.40174.0

چکیده
  مقدمه: اکسیداسیون چربی­ ها باعث تغییر در صفات کیفی روغن­ های گیاهی از جمله روغن زیتون بکر می­شوند. آنتی اکسیدان­ های مصنوعی برای حفظ روغن استفاده شده­اند. با این­حال، علاقه به جایگزینی آن­ها ...  بیشتر