بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی
1. بررسی تأثیرفصل برداشت و شرایط دم آوری بر میزان کل ترکیبات فنولیک چای سبز ایرانی

رضا نصیری راد؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ امیرحسین الهامی راد؛ شیوا روفیگری حقیقت

دوره 8، شماره 4 ، زمستان 1391

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v8i4.20143

چکیده
  چای سبز از برگهای گیاه کاملیا سیننزیس5 تهیه می‌شود. کاتچین‌های چای سبز به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی شناخته می‌شوند و دارای اثرات مفیدی در بدن می‌باشند. یکی از مراحل مهم در استخراج کاتچین‌ها و تهیه ...  بیشتر
بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی
2. بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی

مریم آذری فر؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین

دوره 8، شماره 4 ، زمستان 1391

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v8i4.20144

چکیده
  با توجه به اینکه بسیاری از مردم طعم کره را دوست داشته و بسیاری مواقع ترجیح می‌دهند از کره به عنوان چربی برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کنند در صورتی که این ماده مقاومت کافی در مقابل حرارت دهی را نداشته ...  بیشتر