ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)

عادله محمدی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ کیریاکی زینویادو؛ چاریس گالاناکیس

دوره 13، شماره 3 ، مرداد و شهریور 1396، ، صفحه 28-38

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v1396i3.61520

چکیده
  ترکیبات فنولی کل و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی، اتانولی، استونی و آبی اولئوگم رزین کندر توسط روش‌­های مختلف مهار رادیکال­‌های آزاد DPPH، قدرت احیاءکنندگی، ظرفیت آنتی‌­اکسیدانی کل و آزمون رنسیمت موردارزیابی قرار گرفت. عصاره­‌های مختلف فعالیت آنتی‌­اکسیدانی متفاوتی را بروز دادند. عصاره متانولی حاوی بیشترین ترکیبات ...  بیشتر