بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله
1. بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله

سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی

دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 521-534

http://dx.doi.org/10.22067/ifstrj.v0i0.37998

چکیده
  در این پژوهش ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و اثر تغییر pH بر ویژگی‌های عملکردی ایزوله پروتئین دانه شنبلیله مورد بررسی قرار گرفت. ایزوله پروتئین شنبلیله حاصل دارای 1/89% پروتئین، 66/6% چربی و 33/4% کربوهیدرات ...  بیشتر