با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
فناوری مواد غذایی
تهیه نانونیوزوم در غلظت‌های مختلف کلسترول با روش هیدراتاسیون لایه نازک برای نانوریزپوشانی ترکیبات پلی‌فنلی خالص

زهره گنجه سلطان آبادی؛ رضوان شاددل؛ یونس زاهدی دیزج یکان

دوره 21، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1404، ، صفحه 29-45

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2024.88833.1344

چکیده
  هدف از این مطالعه تهیه نانوکپسول­‌های نانونیوزومی به‌منظور حفاظت از ترکیبات پلی­فنلی و سپس ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی نانونیوزوم­‌های حاصله بود. 4 فرمول نانوذرات نیوزومی با استفاده از 140 میلی­گرم سورفکتانت‌های غیریونی اسپن 60 و توئین 80 با نسبت 1:3 و کلسترول به مقدار 0 (F1)، 10 (F2)، 20 (F3) و 30 (F4) (mg/mg 140 سورفکتانت) با استفاده از ...  بیشتر