دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = اینولین
تعداد مقالات: 6
تولید شکلات حبابدار و استفاده از مقطعنگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگیهای حبابها
دوره 16، شماره 5 ، آذر و دی 1399، ، صفحه 525-540
چکیده
در این مطالعه، شکر با مخلوط اینولین: مالتودکسترین در نسبتهای 75:25 (CH2)، 50:50 (CH3) و 25:75 (CH4) جایگزین شد. سپس گاز دیاکسید کربن در فشار 6 بار به این سه شکلات علاوهبر شکلات حاوی شکر (CH1) تزریق شد تا شکلات حبابدار ... بیشتراصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی بهمنظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن
دوره 16، شماره 1 ، فروردین و اردیبهشت 1399، ، صفحه 117-129
چکیده
واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی (مایلارد) بهطور گستردهای جهت بهبود ویژگیهای بیولوژیکی و عملکردی پروتئینها و پلیساکاریدها استفاده شده است. در این پژوهش، پریبیوتیک اینولین و قندهای پیشساز ... بیشترتاثیر پریبیوتیکهای اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت
دوره 14، شماره 2 ، خرداد و تیر 1397، ، صفحه 439-449
چکیده
نان بهعنوان یک ماده غذایی از اهمیت ویژهای برخوردار است و افزودن برخی پریبیوتیکها نظیر اینولین و نشاسته مقاوم به آن میتواند سبب بهبود ارتقا سلامت افراد گردد. در پژوهش حاضر، تاثیر پریبیوتیکهای ... بیشترنوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی، پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی
دوره 13، شماره 2 ، خرداد و تیر 1396، ، صفحه 214-226
چکیده
نوشیدنی لیموترش با فرمولاسیون های مختلف حاوی شکر (0، 6 و 12 درصد)، استویا (0، 02/0 و 04/0 درصد) و زانتان (0، 18/0 و 26/0 درصد) تهیه گردید. همچنین بهمنظور پوشاندن پس طعم تلخ استویا، ترکیب فراسودمند اینولین به میزان ... بیشتربهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کمچرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)
دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391
چکیده
با توجه به افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص ارتباط بین مصرف زیاد چربی و بیماریهایی نظیر چاقی، سختشدن دیواره رگها، بیماریهای قلبی – عروقی، افزایش فشارخون، چاقی، آسیبهای بافتی و سرطان تقاضا در جهت ... بیشترتاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک
دوره 8، شماره 2 ، تیر 1391