دوره 20 (1403)
دوره 19 (1402)
دوره 18 (1401)
دوره 17 (1400)
دوره 16 (1399)
دوره 15 (1398)
دوره 14 (1397)
دوره 13 (1396)
دوره 12 (1395)
دوره 11 (1394)
دوره 10 (1393)
دوره 9 (1392)
دوره 8 (1391)
دوره 7 (1390)
دوره 6 (1389)
دوره 5 (1388)
دوره 4 (1387)
دوره 3 (1386)
دوره 2 (1385)
دوره 1 (1384)
کلیدواژهها = ویژگیهای فیزیکی
تعداد مقالات: 1
تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب
دوره 11، شماره 5 ، آذر و دی 1394، ، صفحه 696-706