اثر محلول پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک

رحمان یوسفی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سید سمیح مرعشی؛ علی قاسمی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 خرداد 1402

https://doi.org/10.22067/ifstrj.2023.81372.1239

چکیده
  یکی از عناصر غذایی مفید برای اکثر گیاهان عنصر سیلیسیم می‌باشد که نتایج مطالعات مختلف اثرات مثبت آن بر تولید و کیفیت میوه را به ویژه در شرایط تنش‌های محیطی نشان داده‌ است. این پژوهش به منظور بررسی تأثیر محلول‌پاشی کود سیلیسیم (سیتام پودری، 70 درصد SiO2) بر برخی صفات کیفی و غلظت عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری بالای خاک به-صورت ...  بیشتر

اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس

مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

دوره 16، شماره 2 ، خرداد و تیر 1399، ، صفحه 235-249

https://doi.org/10.22067/ifstrj.v16i2.79791

چکیده
  شکل ظاهری میوه مهمترین شاخص ارزیابی بازارپسندی آن است. وجود هرگونه علایم آلودگی، پوسیدگی و نرم‌شدگی طی انبارمانی باعث کاهش بازارپسندی آن می‌شود. به‌منظور ارزیابی اثرات تیمار طبیعی و دما بر ویژگی‌های کمی و کیفی در مرحله پس از برداشت آریل انار، آزمایشی در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع ...  بیشتر